Cum cauți cazare în Cluj?

Când vrei să vizitezi un oraș precum Clujul, știi că nu vei reuși să îl vizitezi în câteva ore. Astfel, știi că va trebui să îți cauți cazare în zonă pentru perioada șederii tale. Ca acest proces să nu mai fie unul stresant și plictisitor, ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să găsești cele mai bune prețuri pentru cele mai bune camere.

Stabilește-ți prioritățile

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să îți stabilești prioritățile și datele necesare. De ce călătorești? Cu cine (câte persoane)? Câte zile vrei să stai? Cât timp liber ai și cum vrei să îl petreci? Care îți sunt prioritățile – preferi să ai un pat de dormit și să plătești mai puțin sau ai nevoie de tot confortul și ești dispus să faci compromisuri în alte părți? Astea sunt principalele probleme pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți cauți cazare într-o localitate. Odată ce ai clarificat răspunsuri pentru toate aceste întrebări, poți începe căutarea locului de cazare perfect pentru nevoile tale.

Trebuie să ai date flexibile de călătorie

Atunci când fixezi datele de plecare și întoarcere ale călătoriei tale asigură-te că sunt flexibile. E posibil ca cele mai bune prețuri pentru tipul de cazare pe care ți-l dorești să necesite să modifici datele cu o zi sau două. Asta pentru că există posibilitatea ca cineva să fi rezervat înaintea ta chiar acele camere. Când cauți să faci rezervarea, întreabă și de datele din jurul zilei de sosire și de plecare. E posibil să găsești prețuri mai bune decât dacă ai avea datele de călătorie neflexibile.

Compară prețurile online

Dacă totuși nu poți modifica zilele în care călătorești, asigură-te că te documentezi corect și compară prețurile și ofertele găsite pe internet. Existența site-urilor precum cazareclujnapoca.ro pot avea oferte mai bune decât cele obținute de tine direct de la hotelul sau pensiunea pe care ai ales-o.

Ține cont de localizarea unității de cazare

În funcție de motivul vizitei, vei vrea să fii mai aproape de o anumită zonă a orașului. Dacă vii în interes de serviciu, ține cont de zona în care trebuie să îți desfășori activitatea și caută cazare în apropiere. Dacă vii în vacanță, este foarte probabil să vrei să fii aproape de cât mai multe obiective turistice sau de liniile de transport care duc spre acestea. Verifică locația unității de cazare pe care o alegi, dar ține cont și de faptul că unele zone sunt mai costisitoare decât altele. Documentează-te pe acele zone și află care e cea mai bună soluție pentru nevoile tale.

Ține cont de beneficiile oferite

Ține cont că cea mai ieftină cameră nu este neapărat și cea mai convenabilă. Atunci când îți cauți cazare fii atent la beneficiile oferite în suma pe care o plătești. Deși poate părea mai scumpă, o cameră care îți oferă și mic dejun sau acces la facilitățile unității (saună, piscină sau sală de sport) este cu mult mai convenabilă decât o cameră în care trebuie să plătești acele facilități ca fiind extra. Desigur, ține cont de nevoile tale când iei în considerare astfel de beneficii.

Întreabă de discounturi și oferte

Poate părea ceva banal, însă dacă ai un buget limitat, poți întreba hotelul pe care îl alegi dacă nu oferă discounturi sau promoții de care să poți beneficia. De multe ori se oferă discounturi când se fac rezervări pentru două sau mai multe paturi/camere.

Astea sunt câteva dintre sfaturile necesare pentru a găsi cea mai bună ofertă de cazare, potrivită nevoilor și bugetului tău.

Pensiuni-Cluj.com este un proiect in colaborare cu portalul de cazare CazareClujNapoca.ro unul dintre cele mai utilizate site-uri de cazare pentru Cluj Napoca cu peste 100 unitati inscrise.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *