Ce poti sa vizitezi in Cluj Napoca ?

O data cu relanzarea site-ului ClujTravel.com veti putea gasi cele mai interesante articole si informatii despre locurile ce merita sa fie vizitate in Cluj Napoca si in implrejurimi.

Mai jos gasiti o parte din articolul de relanzare a proiectului “ClujTravel

Acum 1104 zile am inceput proiectul numit “ClujTravel” prin care am incercat sa creeam “o platforma” turistica dedicata Clujului, cu misiunea de a ajuta turistii care tranziteaza Clujul si clujenii care vor sa descopere acest oras frumos.

Nu am reusit sa ducem proiectul catre directia in care am vrut si dupa 1 an de viata “ClujTravel” a fost pus pe pauza, dar fara sa renuntam la ideea ca intr-o zi proiectul va renaste.

In luna Iunie am pus bazele si pana la 1 iulie, 3 ani mai tarziu, proiectul “ClujTravel” a primit un nou inceput si o noua viziune. Dorim ca prin ClujTravel.com sa creeam o platformă dedicată clujenilor şi celor care vin să ne viziteze oraşul, dar şi împrejurimile, despre atracţiile turistice din Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Am împărțit site-ul pe diferite categorii, reușind să oferim informaţii complete despre actracţiile naturale, cultura, educaţia, obiectivele turistice, serviciile turistice şi recomandările pentru petrecerea timpului liber în judeţul Cluj. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a găsi informaţii şi poze despre unităţile de cazare din Cluj, pregătite pentru a vă oferi acomodare pe durata şederii voastre în oraş.

Noul site ClujTravel.com vine cu o interfaţă mai prietenoasă, mai bine structurată, cu un design simplu şi cu posibilitatea de a găsi informaţiile căutate mult mai repede. Noua platformă oferă o cale de comunicare mult mai accesibilă şi mai bine structurată pentru cei care caută informaţii despre Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Alte articole

Cazare la vilă sau la pensiune?

Ai de gând să călătorești puțin și încerci să găsești cazare la un preț cât mai bun, totodată încercând să nu sacrifici din partea de