De ce să alegi rent-a-car în Cluj?

Cluj-Napoca este al doilea oraș ca mãrime din România, ceea ce face din acesta nu doar o atracție turisticã importantã, dar și un centru cultural, business și universitar extrem de aglomerat.

Anual, mii de turiști din țarã și strãinãtate poposesc în capitala Ardealului, fie pentru doar câteva zile, fie pentru o perioadã mai lungã. Obiectivele turistice din oraș și din împrejurimi sunt des vizitate, deși numãrul lor impresionant impune deseori o selecție din partea turiștilor care nu au timpul sau mijloacele de transport necesare pentru a le vizita pe toate.

Alte motive pentru care Clujul este unul dintre cele mai vizitate orașe din România sunt legate de evenimentele diverse și de conferințele de afaceri care au loc aici. Oamenii de afaceri care ajung cu avionul în Cluj au nevoie de o mobilitate maximã pentru a-și respecta programul. Din acest motiv, serviciile de rent-a-car sunt foarte des utilizate de aceștia.

Din punct de vedere turistic, o mașinã de închiriat ar putea sã reprezinte o metodã utilã pentru turiștii care vor sã se descurce rapid într-un oraș destul de aglomerat. Mijloacele de transport în comun sunt bine puse la punct și oferã o oarecare rapiditate, dar ele nu ating fiecare punct de interes din oraș și mai ales pe cele aflate la marginea acestuia.

Pentru turiștii pe care îi sperie aglomerația și aparenta lipsã a locurilor de parcare, este important de știut cã în zona centralã a orașului sunt mai multe parcãri cu platã care au tarife mai mult decât decât acceptabile în timpul sãptãmânii. Iar în weekend-uri, locurile de parcare din centrul Clujului nu sunt un motiv de îngrijorare. În pãrțile mai lãturalnice ale orașului, întotdeauna vor exista locuri de parcare disponibile.

În plus, multe mașini de închiriat au disponibile sisteme GPS, care ajutã turiștii sã se ghideze rapid și precis în traficul orașului. Așadar, dacã sunteți interesați sã vedeți toate obiectivele turistice ale Clujului în doar câteva zile, serviciul de rent-a-car este soluția care va face acest lucru posibil. Mașinile închiriate sunt ideale și pentru oamenii de afaceri care ajung în Cluj, datoritã aceluiași mare avantaj: mobilitate.

Indiferent de scopul pentru care vã aflați în orașul din inima Transilvaniei, companiile de rent-a-car oferã o gamã largã de modele de mașini, potrivite nevoilor și bugetelor fiecãruia dintre voi.

Alte articole

Cazare la vilă sau la pensiune?

Ai de gând să călătorești puțin și încerci să găsești cazare la un preț cât mai bun, totodată încercând să nu sacrifici din partea de